DONER DUDES - VEGAN KEBAB & SHOARMA DELFT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 19 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Doner Dudes - Vegan Kebab & Shoarma Delft. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 19:47 Super lekker, alleen jammer dat er wel ui op mijn pita zat, terwijl ik aangegeven had zonder ui te willen
25 mrt 2024 om 9:21 Heerlijke vegan kapsalon en super snelle bezorging!
6 mrt 2024 om 21:37 Delicious but portion slightly on the smaller side.
30 jan 2024 om 19:33 Super lekker en snel bezorgt. Lekker broodjes pita & goed gekruiden wedges en uienringen. Zeker voor herhaling vatbaar.
20 jan 2024 om 20:48 Heel lekker! Door extra portie proteïne was Er blijkbaar niet zo veel ruimte over voor de groentes e.d. want die waren er niet zo veel. Eten was er 20 minuten voor de bestelde tijd. Smaak fantastisch!
16 jan 2024 om 13:23 Op zich prima kapsalon, lekker knapperige frietjes en smaak was goed. Vergeleken met een echte was de "shoarma" alleen wat slijmerig en zat er weinig "kaas" op. Bestel er zeker weer! Volgende keer probeer ik voorlopig eerst maar een ander gerecht..
2 jan 2024 om 10:42 Echt het meest ranzige voer wat ik ooit op heb. De shoarma + extra proteïne leek meer op een soort mislukte rendang. Eén dikke bonk op een droge pita. Echt nooit meer hier.
30 dec 2023 om 20:45 quick delivery and very tasty pita and fries still warm and crispy. Look forward to ordering again.
29 dec 2023 om 21:07 Heerlijk eten. Beste patat in omstreken.
27 dec 2023 om 20:00 Gewoon een lekkere kebab!
18 dec 2023 om 20:01 Heel lekker, wel wat duur voor hoeveel je krijgt. Had extra betaald voor dubbele portie eiwitten en kreeg wat ik zelf eerder een normale portie vond. Maar smaak was goed! Bezorging ook :)
16 dec 2023 om 7:29 Echt heel lekker, vers, goed op smaak. Enorm blij dat dit er nu eindelijk ook in vega(n) is maar tegelijkertijd super jammer dat 1 pita/durum zo duur is en eigenlijk net te weinig is als maaltijd. Weerhoudt om vaker te bestellen.